Het verschil tussen Reiki en (Chakra) healing

Reiki

Reiki is een energiesoort die iedereen kan doorgeven na een inwijding van een reikimaster. Er zijn meerdere gradaties en hoe meer inwijdingen de behandelaar heeft gehad, hoe beter de reiki energie kan stromen. Reiki is universele energie wat ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf kan genezen. Tijdens een behandeling stroomt deze energie via de behandelaar naar de ontvanger. Dit kost de behandelaar geen energie en de behandelaar fungeert dus alleen als doorgeefluik.

Healing

Iedereen wordt geboren met talenten, gaven en kwaliteiten. Zo zijn er ook mensen die worden geboren met paranormale gaven. Vaak zijn dit lichtwerkers die naar de aarde gekomen zijn om andere mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo worden er ook mensen geboren met een helende gave. Vaak zijn zij zich hier pas veel later van bewust. Ook is het belangrijk om deze gave te ontwikkelen, zodat de helende energie steeds sterker wordt. Het is belangrijk om als persoon zo zuiver mogelijk te leven en met de juiste intentie mensen te behandelen.

Het verschil tussen een reiki en healing

Het verschil tussen reiki en healing is dat tijdens een reiki behandeling de energie altijd dezelfde trilling heeft en ervoor zorgt dat je energie weer gaat stromen. Bij healing wordt er gewerkt met de eigen energie en vaak met de aanwezige gidsen, engelen en andere lichtwezens. Deze energie heeft vaak een hogere trilling en een diepere werking. Dit komt omdat het meer doelgericht is. Reiki is meer een algemene energie. De energie waarmee healers werken heeft een groter effect op de blokkades en levensstroom.  Ook worden er vaak waarnemingen waargenomen en gaat dit vaak in combinatie met spirituele coaching.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *