Heling leidt tot innerlijke rust

Energetische massage

Er zijn verschillende soorten massages. Elk soort massage heeft zijn eigen kwaliteiten. Een ontspanningsmassage is vooral gericht op ontspanning en staat bekend om de vriendelijke en zachte benadering. Een energetische massage richt zich voornamelijk op heling van het energetisch lichaam. Deze vorm van massage brengt je ook in een diepe staat van ontspanning. De energie waarmee gewerkt wordt tijdens de massage doordringt alle energetische lagen. Het zorgt ervoor dat je energiesysteem opgeladen wordt en je energie weer kan gaan stromen.

Het kan zijn dat bepaalde blokkades heel diep zitten vastgeroest. Een energetische massage zorgt ervoor dat deze blokkades worden losgemaakt. Een blokkade ontstaat wanneer een emotie niet wordt verwerkt. Blokkades zijn eigenlijk onderdrukte emoties die gekoppeld zijn aan gedachten. Vaak zijn deze gedachten gekoppeld aan overtuigingen die ontstaan zijn in het verleden. Het zijn gedachten die zijn opgelegd door anderen of door jezelf. We ontwikkelen in de kindertijd een belevingswereld die onze waarheid wordt. Als ouders je meerdere malen hebben verteld dat emoties voor de zwakkeren zijn, dan ga je daar uiteindelijk in geloven. Je weet niet anders. Het is jouw belevingswereld geworden. Als je hier niet bewust van bent, blijf je emoties onderdrukken. 

Soms werd je alleen gezien als je negatief gedrag vertoonde. Kinderen krijgen liever negatieve aandacht, dan helemaal geen aandacht. Aandacht is namelijk de basisbehoefte. Het kan zijn dat je onbewust nog steeds afhankelijk bent van  je omgeving om je goed te voelen. 

Iedereen heeft blokkades opgebouwd in het verleden. Deze blokkades worden vergroot, omdat ze gevoed worden door onbewuste patronen. Sommige patronen zijn makkelijk te doorbreken. Maar andere patronen zitten zo diep, dat het je niet lukt deze zelf te doorbreken. Als je te lang blijft lopen met deze blokkades is er een grote kans dat je ziek wordt. Lichamelijke klachten zijn namelijk altijd verbonden met je geestelijke gesteldheid. Onderdrukking van zowel je emoties als je gevoel leidt altijd tot stress. 

Je kan het zien als een rivier die niet meer goed stroomt door allerlei obstakels in het water. Uiteindelijk als er zoveel obstakels aanwezig zijn, kan het water nog amper of zelfs helemaal niet meer stromen. Het raakt vervuild en het water hoopt zich op. Dit gebeurt ook in jouw lichaam. Je energie stagneert en de vervuilde energie kan niet meer wegstromen en hoopt zich op. 

Samen met mijn en jouw Engelen, Gidsen en andere lichtwezens mag ik jou helpen om weer in balans te komen. Dit kan via een reiki behandeling, een chakra healing en een energetische massage. Een massage werkt dieper door, omdat je lichaam extra ontspant. Je kan makkelijker loslaten, omdat je spieren en pezen losser worden tijdens een massage.
Toch adviseer ik altijd om te voelen wat jij denkt welke behandeling het beste bij je past. Soms zijn we zo erg verwijderd van ons gevoel, dat dit een lastige opgave is. Als je graag samen kijkt naar welke behandeling het beste bij je past, help ik je graag! 

Niet het doel van de wandeling is belangrijk, maar de kleine stappen die ernaartoe leiden

Wat gebeurt er tijdens een energetische massage?

Een energetische massage is voor iedereen weer een andere beleving. Het bijzondere aan deze massage is namelijk dat je precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Een energetische massage bestaat uit een wisselwerking tussen handoplegging en masseren. Als ik voel dat een plek extra aandacht nodig heeft, blijf ik daar wat langer masseren of leg ik daar tijdelijk mijn handen neer. Ik volg altijd mijn handen tijdens een massage en ik laat mij sturen door de aanwezige lichtwezens. 

Ik maak gebruik van een fijne olie die diep doordringt in de huidlagen. Ook voeg ik een etherische olie toe die de heling versterkt. Deze oliën hebben een zeer krachtige werking. Ze zijn namelijk samengesteld door een persoon die samenwerkt met hele mooie en hoge energieën. 

Het is ook mogelijk om je te laten masseren met edelstenen. In mijn blog schrijf ik hier meer over.

Van te voren kijk ik graag samen met jou wat je nodig hebt. Zo kan ik ervoor zorgen dat de behandeling zo goed mogelijk is afgestemd op jouw behoeften. Na de massage bespreken we in het kort jouw ervaring en geef ik je naar behoefte tips mee. Mijn doel is om jouw in je kracht te zetten en jou met een fijn gevoel naar huis te laten gaan. 

Ervaring van een klant

Zeer gastvrij ontvangst, een ontspannen sfeer en een heilzame behandeling zeker een aanrader. Nogmaals bedankt.
Arnold

Behandelingen

Complete Lichaamsmassage60 minuten
Nek, Schouders, Rug, Benen, Voeten, Buik- en borstgebied, Armen, Handen
Achterkantmassage30 minuten
Nek, Schouder, Rug, Benen, Voeten, Armen, Handen
Rugmassage15 minuten
30 minuten
Rug
Rug-, Schouder- en Nekmassage30 minutenNek, Schouder, Rug
Benenmassage15 minuten
Benen

Wil je graag ervaren wat een energetische massage voor jou kan betekenen? Maak hier een afspraak.