"Vrijelijk en makkelijk zet ik het oude van me af en vreugdevol verwelkom ik het nieuwe"

 “Angst om het oude dat we niet meer nodig hebben van ons af te zetten”. Volgens Louise Hay hebben mensen met constipatieproblemen één of ander geloof in beperking en gebrek en zijn daarom bang om op het mentale vlak iets los te laten.Uit angst niet in staat te zijn het te vervangen. Het kan ook zijn dat men zich vasthoudt aan een pijnlijke herinnering die ze niet willen loslaten.

Als we ons vasthouden aan het verleden staan we niet open voor nieuwe ervaringen. Constipatie is niets anders dan een vorm van vastklampen. Als we durven los te laten wat niet meer nodig is, zal de constipatie vanzelf oplossen. Ons lichaam is een weerspiegeling van onze gedachten. Onze gedachten bepalen onze ervaringen. Van positieve gedachten kunnen we genieten. Negatieve gedachten beperken ons in ons levensgeluk.

Heb je vaak last van een stijve nek? Dan kan het betekenen dat je vaak zaken vanaf één kant bekijkt. De nek vertegenwoordigt het flexibel zijn en het zien van verschillende kanten van een zaak. Door bijvoorbeeld naar de mening van een ander te luisteren zonder oordeel kan de stijfheid in de nek afnemen. 

Volgens Louise Hay kunnen we ons genezingsproces ondersteunen door onze gedachtenpatronen te veranderen. We bepalen zelf de koers van ons leven. In het boek “Heel je lichaam” van Louise Hay staan allemaal positieve affirmaties beschreven die in verband staan met lichamelijke klachten. Door deze affirmaties bewust te lezen, worden blokkades losgemaakt en wordt het genezingsproces in gang gezet. 

Wil je meer informatie ontvangen over chakra’s of weten wat een chakra behandeling inhoudt? 
Of liever meteen een afspraak maken?

Chakra healing op afstand

Een chakra healing op afstand heeft dezelfde krachtige werking als een chakra healing in de praktijk. Alles is namelijk energie. Tijdens een healing mag ik via mijn helende gave jou energie toesturen om je chakra’s aan te sturen. Ik maak contact met jou via een meditatie en stem mij af op jouw energie. Het liefst doe ik dit via een foto, maar het mag ook via je naam. 

Voordat ik de meditatie start kies ik intuïtief een steen uit die past bij jouw huidige situatie. Deze steen versterkt de behandeling en geeft jou wat je op dat moment nodig hebt. Soms maak ik ook gebruik van een etherische olie. Deze oliën hebben een extra krachtige werking, omdat deze zijn samengesteld in samenwerking met spirituele wezens met een zeer hoge trilling. 

Chakra behandeling

Voordat we starten met de behandeling neem ik kort samen met je door wat je kan verwachten. Daarnaast geef ik je een aardingsoefening mee, zodat negatieve energie kan worden afgevoerd. 

Het is belangrijk om een plek in huis uit te kiezen waar je niet gestoord kan worden, zodat je goed kan ontspannen. Als je het fijn vindt, kan je een muziekje opzetten, een wierookje aansteken en kaarsjes branden. Zo is het echt een moment voor jezelf. Je mag tijdens de behandeling zitten of liggen. Het is niet erg als je van houding veranderd tijdens de behandeling. De energie zal altijd stromen. Wel kan het zijn dat je slaperig wordt of juist onrustig. Iedereen ervaart een behandeling op zijn eigen manier. Als je onrust ervaart, probeer dit dan zoveel mogelijk toe te laten. Dit kan weerstand zijn of bijvoorbeeld emoties die loskomen. Ook kan het zijn dat je bepaalde inzichten ontvangt. Er is van alles mogelijk, maar het zal nooit gevaarlijk zijn. Het is een liefdevolle energie die jou helpt om in balans te komen.

De behandeling zal ongeveer 20 minuten duren. Soms duurt een behandeling langer of juist korter. Dit zullen we van te voren bespreken.

Na de behandeling is er de mogelijkheid om je ervaring te delen, vragen te stellen en een kaart te laten trekken uit één van de tarot decks.  Het kan voorkomen dat je op andere momenten nog vragen hebt over de behandeling. Er is altijd ruimte om deze vragen te stellen. Dit mag via telefonisch contact, via email of via whatsapp. Wat voor jou het fijnste werkt! Verder geef ik je als je daar behoefte aan hebt, advies mee om je chakra’s te blijven ondersteunen.

Voordelen

  • Je hoeft niet te reizen naar de praktijk 
  • Je kan rustig op je eigen tijd bijkomen van de behandeling
  • Je kan de healing makkelijker inplannen
  • Je bent in een vertrouwde omgeving
  • Je kan op een later moment vragen stellen over de behandeling

 

Chakra Healing Massage

Wil je liever een chakra healing combineren met een massage?
Deze combinatie zorgt voor extra ontspanning!

*Klik op het icoon voor meer informatie.

Chakra Healing in de praktijk

Wil je liever een chakra healing ontvangen in de praktijk? In een fijne ruimte waar je helemaal tot rust kan komen.

*Klik op het icoon voor meer informatie.

Afspraak Maken

Wil je graag een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, email of via het contactformulier.

*Klik op het icoon voor meer informatie.